Team

216293_10150213922943487_6268646_nBalázsik Péter

Peti, a The Overlanders “atyja” 18 éves kora óta látogatja a világ különböző országait. Beutazta  Ausztrália, Új-Zéland, Indonézia, Délkelet-Ázsia, Kína izgalmas területeit az utóbbi időben pedig Afrika felfedezésébe vágott bele. Sok tapasztalattal rendelkezik az off-road és a terepjárók terén; végigvezette Marokkót, Nyugat-Szaharát, Mauritániát, Malit és más afrikai országokat egyéni túrákon és a Bamako Rally keretein belül. Peti is a csapattal utazik végig, ő felel az autók felkészítéséért és az útvonaltervezésért.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKelliár Zsolt

Zsolti számára még viszonylag új volt a terepjárók világa, amikor elindult a The Overlanders, ugyanakkor közel áll hozzá a reklám, a marketing és a média. Ő felelős minden, a túrához kapcsolódó médiamegjelenésért. Zsolti fényképez, kameráz, videót vág, weboldalt szerkeszt, kampányt tervez és még sorolhatnánk. Ő a csapat lelke és azon dolgozik, hogy a The Overlanders név ismertté váljon és minél több túrát indíthassunk a jövőben a világ izgalmas tájaira.

nandiSzász Nándor

Nándor Erdélyben, Sepsiszentgyörgyön született és gyerekkorát a Kárpátok hegyei között töltötte. Már egészen korán rájött arra, hogy mekkora értékeket hordoz magában ez a táj. Később, a világot járva még inkább megbizonyosodott arról, hogy Erdélyország valóban különleges és egyedülálló hely. Szándéka, hogy e vidék csodáit bemutassa az ideutazóknak és átadja azt az érzést, amit csak a világ ezen pontján érezhet az ember.

istvanSzász István

István fél évszázada járja Erdély tájait, így rendkívüli hely- és kulturális ismeretekkel rendelkezik a vidékről. Tapasztalatának köszönhetően voltunk képesek úgy összeállítani erdélyi túráinkat, hogy azok olyan rendkívüli élményt kínáljanak utasainknak, amely egy átlagos turistának teljesen elérhetetlen lenne. István segítségünkre lesz mindenben a túrák lebonyolítása során és alkalmanként túravezetőként is csatlakozik a csapathoz.

mohammedMohammed Sifeddine

Mohammed csapatunk talán legkülönlegesebb tagja. Marokkó nyugati részén nőt fel, majd angoltanárként szerzett diplomát. Egyetemi évei alatt jártasságot szerzett az Arab kultúrában. Gyakorló Muszlimként a vele töltött idő egy olyan világba enged bepillantást, amibe egy európai embernek nagyon kevés lehetősége lenne. Mohammed velünk tart marokkói túráinkon és garantálja az autentikus élményeket. Beszéli az összes helyi nyelvet és tökéleetsen beszél angolul, így hatalmas segítséget jelent a túra lebonyolításában.

DSC_0531_4Jamal Zizou

Jamal Marokkóban, az Atlasz-hegység egyik legmagasabban fekvő falujában nőtt fel, gyerekkora óta járja ezt a gyönyörű országot. Tökéletes helyismerettel rendelkezik és amellett, hogy tökéletesen beszél angolul, beszéli a helyi nyelveket is (berber, arab, francia). Jamal ismeretsége révén lehetőségünk lesz olyan helyekre eljutni, amelyre egy utazási irodával soha nem jutnánk el. Ő gondoskodik róla, hogy az igazi Afrika-feeling garantált legyen.